Poze ONCO-OIL

     


ONCO-OIL

Pret: 21,97 RON

Disponibil in stoc

Comanda minima finala: 50 RON. Transportul este GRATUIT, prin Posta Romana..

 

Mod de prezentare:

Flacon cu 80 capsule x 0,5 g compozitie

 

Cancerul este o tumora cu evolutie maligna care netratata la timp se dezvolta progresiv producand moartea bolnavilor. Tumora creste prin inmultirea anarhica a celulelor invadand tesuturile invecinate, vasele sangvine si limfatice, teaca nervilor. Metastazarea consta in aparitia la distanta de tumora primitiva a unei tumori fiice asemanatoare cu prima. Caile de propagare pot fi limfatice, sangvine sau prin teaca nervilor.

        

In evolutia unui cancer se descriu trei etape:

  

1.     Faza locala, in care nodulul neoplazic invadeaza si distruge tesuturile din imediata vecinitate.

2.     Faza de extensie regionala, care se realizeaza pe cale limfatica determinand invadarea ganglionilor limfatici din apropiere.

3.     Faza de generalizare ( metastaza ), cand celulele neoplazice depasesc ganglionii limfatici regionali si ajung la distanta mare de tumora, producand metastaze.

Acest produs s-a realizat in urma cercetarilor efectuate de oamenii de stiinta americani, in ultimii 15 ani, care au descoperit o substanta denumita Falcolion ce intra in compozitia acestui ulei si care opreste dezvoltarea celulelor canceroase.

 

Efecte terapeutice:

Tratamentul cu ONCO-OIL se refera la stadiul 1 si 2 a evolutiei bolii de cancer. Acest tratament este intern si se aplica la toate tipurile de cancer din organism. El opreste dezvoltarea celulelor canceroase si regleaza metabolismul organismului afectat .

 

Acest produs poate fi utilizat impreuna sau dupa tratamentele clasice folosite in tratarea cancerului.

 

Pentru nodulii la san se utilizeaza impreuna cu uleiul Anethi. Cu acest ulei se maseaza usor sanii de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

 

ATENTIE:

Acest produs se utilizeaza si pentru prevenirea cancerelor datorita efectelor sale de a nu lasa sa se dezvolte celulele canceroase.

 

Pentru prevenire trebuie luate 3 capsule zilnic de 3 ori pe zi inainte de mesele principale timp de 30 de zile, o data pe an.

 

Contraindicatii nu are.

 

Continut:

-ulei de Daucus carota 80%

-ulei de Echinaceea purpurea 10%

-ulei de Silybum marianum 10%

 

Mod de administrare:

Tratamentul cu ONCO-OIL se face zilnic de 3 ori pe zi inainte de mesele principale. Dimineata si la pranz cate 3 capsule, iar seara cate 4 capsule cu o jumatate de ora inainte de masa. Capsulele se inghit intregi, nemestecate, cu un pahar de lichid ( apa sau ceai ). Tratamentul dureaza 3 luni de  zile dupa care se face pauza circa 30 de zile si se poate repeta inca 3 luni.

 

Conservare:

A nu se utiliza dupa data expirarii, a se pastra la o temperature sub 25°C, a nu se lasa la indemana copiilor.

 

Avizat de Ministerul Sanatatii   S.F. 11/2005

 Detalii produs


Categorie: Tratare cancer