Poze 3-DIAB

     


3-DIAB

Pret: 11,41 RON

Disponibil in stoc

Comanda minima finala: 50 RON. Transportul este GRATUIT, prin Posta Romana..

  

3-DIAB este un produs natural, obţinut din fructe de Vaccinium myrtillus L. (afin), Hippophae rhamnoides L. (cătină albă) şi tăiţei epuizaţi de Beta vulgaris L. (sfeclă de zahăr). Extras din flora spontană, obţinut prin procedee originale care îi păstrează principalele componente active,    3-DIAB este bogat în vitamine (vit.C, provitamina A, PP, B1, B2, E), săruri minerale (K, Ca, P, S, Mg, Mn, Fe), principii naturale, acizi vegetali, pectine şi polifenoli.

 

Glucozidele delfinolului, mirtilina şi neomirtilina conţinute de concentratul natural au acţiune hipoglicemiantă. Compoziţia complexă a produsului reechilibrează presiunea osmotică de la nivelul celulelor epiteliului mucoasei intestinale, normalizează peristaltismul şi tranzitul intestinal, protejează mucoasa. Produsul restabileşte rezistenţa şi permeabilitatea capilară, intervine în tonifierea sistemului venos, reglează sistemul cardiovascular datorită conţinutului în flavonoide, activând asupra regenerării purpurei retiniene, sensibilizează fotoreceptorii, mărind acuitatea vizuală.

 

La diabetici tratamentul este de lungă durată, produsul conţinând antociani în cantitate mare, care intervin în ameliorarea retinopatiei diabetice, precum şi polifenoli, care au rolul de a reface elasticitatea capilarelor.

 

În primele zile se va observa dispariţia constipaţiei, după aproximativ 20 de zile vederea începe să se amelioreze, iar după aproximativ 2 luni de tratament vor apărea hipoglicemiile, semn al refacerii pancreasului.

Produsul este lipsit de toxicitate, nu produce fenomene de cumulare, nu produce obişnuinţă şi nu constipă. Tratamentul se completează cu regim alimentar adecvat şi cu mişcare fizică.

 

COMPOZIŢIE

Concentrat natural din fructe de Vaccinium myrtillus L. (afin) şi de Hippophae rhamnoides L. (cătină albă) şi tăiţei epuizaţi de Beta vulgaris L. (sfeclă de zahăr).

 

MOD DE PREZENTARE

Produsul finit se prezintă sub formă de capsule gelatinoase tari de 0,5 g compoziţie / bucată şi este ambalat în flacoane de 80 capsule.

 

MOD DE ADMINISTRARE

La adulţi, tratamentul cu 3-DIAB se face zilnic de 3 ori pe zi (2-2-2), cu jumătate de oră înainte de mesele principale.

La copii (peste 3 ani), se vor administra 3 capsule pe zi, timp de 25 zile / lună.

Capsulele se administrează întregi, nemestecate, cu apă sau ceai.

Tratamentul poate fi utilizat fără întreruperi şi nu prezintă contraindicaţii.

 

CONDIŢII DE CONSERVARE

A se păstra în ambalajul original la o temperatură sub 25°C, ferit de lumină şi umiditate A nu se utiliza după data expirării. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Tratare diabet